Stagiu de pregatire profesionala la Ploiesti

 

Domnul Dorin Valeriu Badulescu – presedintele Consiliului de mediere, va organiza în data de 18.09.2014, între orele 16.00-21.00, stagiul de pregatire profesionala cu tema „Analiza medierii. Bune practici în materie de familie si materie penala”. În preambulul stagiului profesional va avea loc o consultare cu mediatorii pentru definitivarea strategiei Consiliului de mediere în privinta directiilor de dezvoltare a medierii si a profesiei de mediator în perioada 2014 – 2020.

curs formare continuaEvenimentul va avea loc în Ploiesti, la Ambasador Luxury Events, str. Stadionului nr.26 (langa The Yell Wolf Pub Ploiesti) si se va desfasura în colaborare cu Asociatia Profesionala Centrul de Mediere Ploiesti, Asociatia Profesionala a Mediatorilor „Minerva” si Asociatia Centrul de Mediere Muntenia – cu sprijinul ING BANK. Seminarul se înscrie în procesul de formare continua a mediatorilor, participarea este gratuita si se acorda 4 puncte profesionale. Înscrierile se fac la adresa de e-mail: conferinta@cmediere.ro, în limita locurilor disponibile.

NOTA – Stagiile profesionale se organizeaza în conformitate cu Hotarârea Consiliului de mediere nr. 1439 din 15.12.2012, pentru mediatorii autorizati înscrisi în Tabloul mediatorilor si cu taxele achitate la zi. În cazul participarii de mai multe ori la un stagiu cu aceeasi tema si organizat de acelasi membru al Consiliului de mediere punctele profesionale se acorda o singura data. cmediere.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie