Tarifele de cazare in caminele studentesti vor creste

 

Cheltuieli în plus pentru studentii din Constanta, la începutul noului an universitar. Conducerea Universitatii Ovidius i-a anuntat ca tarifele de cazare în camine vor creste.

Loc in caminAstfel cei care vor dori sa stea într-o camera de camin vor plati si cu 30 de lei mai mult fata de anul trecut. Si la Universitatea Maritima vor creste tarifele la cazare.

Studentii Universitatii Ovidius din Constanta vor plati o chirie de 165 de lei pe luna. Tariful ajunge la 280 de lei pe luna, pentru studentii de la facultatile cu taxa.

Anul trecut, acestea au fost de 150, respectiv 250 de lei. Si la Universitatea Maritima Constanta vor creste chiriile în camine. Va fi si un „fond de rulment”, pentru ca anul trecut mult prea multi studenti au vandalizat camerele.

În multe camine studentesti din tara, preturile au ramas neschimbate. De exemplu, studentii din Craiova , de la stat, trebuie sa scoata din buzunar, lunar, între 100 si 200 de lei, plus costul utilitatilor. La taxa, tarifele sunt cu 50 de lei mai mari.

La Universitatea Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca. Chiria pentru un loc în camine variaza între 100 si 220 de lei pentru un loc. La Timisoara, tarifele sunt ceva mai mici, între 65 si 100 de lei, lunar. digi24.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie