Deputatul Adrian Simionescu dezminte implicarea sa in dosarul in care procurorii DNA efectueaza perchezitii in judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov

 

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Adrian Simionescu a declarat pentru AGERPRES ca, în pâna în acest moment, nu i s-a adus la cunostinta presupusa sa implicare în dosarul în care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza miercuri perchezitii în judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov.

adrian simionescu deputat„La mine nu a venit nimeni. Nu stiu despre ce e vorba. Nu stiu nimic. Eu sunt la Turnu Magurele. La mine nu sunt perchezitii”, sustine deputatul Adrian Simionescu.

Deputatul PSD Adrian Simionescu si omul de afaceri Marian Fiscuci ar fi printre persoanele implicate în dosarul în care procurorii DNA efectueaza miercuri perchezitii în judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

În acest caz, sustin aceleasi surse, se fac cercetari cu privire savârsirea infractiunilor de efectuare de acte de comert incompatibile cu functia detinuta si evaziune fiscala, constatându-se ca între o firma din Alexandria si din Bulgaria s-a organizat un circuit economico-financiar fictiv, cu scopul eludarii platii TVA.

Sursele citate mai precizeaza ca ar fi vorba de achizitionarea din spatiul intracomunitar de utilaje agricole de la firme consacrate în domeniu, care ar fi fost livrate beneficiarilor, firme românesti, însa printr-o societate bulgareasca fictiva.

Procurorii DNA efectueaza miercuri perchezitii la zece adrese din judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov într-un dosar privind suspiciuni de savârsire unor infractiuni de coruptie si de evaziune fiscala cu componenta transfrontaliera, prejudiciul estimat fiind de peste un milion euro.(A, AS — autor: Luiza Abu-Salem, editor: Cristian Anghelache), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie