Stagiul de pregatire profesionala „Analiza medierii. Bune practici in materie de familie si materie penala” la Targu-Mures

 

Domnul Dorin Valeriu Badulescu – presedintele Consiliului de mediere – va organiza în 10.10.2014, între orele 15.00-20.00, stagiul de pregatire profesionala cu tema „Analiza medierii. Bune practici în materie de familie si materie penala”. În preambulul stagiului Cursuriprofesional va avea loc o consultare cu mediatorii pentru definitivarea strategiei Consiliului de mediere în privinta directiilor de dezvoltare a medierii si a profesiei de mediator în perioada 2014 – 2020, coordonata de domnul Adrian Badila – director ALMARO Training S.R.L.

Evenimentul – organizat în parteneriat cu Asociatia Mediatorilor Mures, în colaborare cu asociatiile profesionale: UNMR-Mures, Ultrasilvam – Mures , Ex Aequo Sighisoara si Asociatia mediatorilor din Judetul Harghita cu sprijinul ING BANK, va avea loc la Grand Hotel, Piata Victoriei 28-30, Târgu Mures .

Stagiile profesionale se organizeaza în conformitate cu Hotarârea Consiliului de mediere nr. 1439 din 15.12.2012 pentru mediatorii autorizati înscrisi în Tabloul mediatorilor si cu taxele achitate la zi, participarea este gratuita si se acorda 4 puncte profesionale.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: conferinta@cmediere.ro, în limita locurilor disponibile.

Oferta ING BANK se poate descarca de aici:

Oferta ING BANK

cmediere.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie