DNA verifica la CNA modul in care au fost amendate anumite posturi TV. Exista suspiciunea unor sesizari false

 

Procurori DNA fac, joi, perchezitii în mai multe birouri din sediul Consiliului National al Audiovizualului, printre care si cel al presedintelui CNA, Laura Georgescu, într-un dosar privind fapte asimilate celor de coruptie care ar fi fost comise în acest an. Procurorii anticoruptie verifica modul în care au fost amendate mai multe posturi de televiziune, având suspiciunea ca sefa CNA, Laura Georgescu, ar fi instigat mai multe persoane sa întocmeasca sesizari false cu privire la aceste televiziuni, potrivit unor surse judiciare.

laura corina georgescu cna13:00 – DNA verifica modul în care au fost amendate posturi TV. Sefa CNA ar fi facut sesizari false

Procurorii anticoruptie verifica modul în care au fost amendate mai multe posturi de televiziune, având suspiciunea ca sefa CNA, Laura Georgescu, ar fi instigat mai multe persoane sa întocmeasca sesizari false cu privire la aceste televiziuni, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca perchezitiile efectuate joi la sediul Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au legatura cu amendarea posturilor Antena 3, Estrada TV, Etno TV si Taraf TV.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ar avea indicii conform carora presedintele CNA, Laura Geogescu, a facut în asa fel încât pe adresa institutiei sa ajunga mai multe sesizari nereale, care au dus la discutarea lor în plenul Consiliului. Odata ajunse în plenul CNA, în cazul acestor sesizari s-ar fi dispus sanctionarea celor patru posturi de televiziune.

Conform surselor citate, în afara de biroul Laurei Georgescu, mai sunt perchezitionate de procurori birourile lui Lorand Turos, membru al CNA, cel al serviciului de monitorizare, dar si cel al secretarei Valentina Petcu.

10:47 – Laura Georgescu: Perchezitiile DNA au loc la Registratura CNA. Nu stiu în ce dosar

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca perchezitiile DNA au loc la Registratura CNA, precizând ca i-a fost adus la cunostinta ca este controlat cursul sesizarilor primite de Consiliu.

„În acest moment, (cei de la Directia Nationala Anticoruptie, n.r.) sunt în incinta registraturii institutiei (a CNA, n.r.), de unde vor sa vada care este registratura electronica si sa controleze pe condicile de predare-primire documente care este cursul sesizarilor”, a spus Laura Georgescu. Otilia Ciocan, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie