Presedintele Traian Basescu a solicitat intrunirea Guvernului pentru emiterea unei ordonante de urgenta care sa prelungeasca programul de votare in diaspora

 

Presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o întrunire de îndata în care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pâna la ora 24.00.

traian basescu5Potrivit unui comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala, ”presedintele Traian Basescu a observat posibile dificultati în a asigura dreptul de a vota tuturor românilor din diaspora”.

”În aceste conditii, solicita Guvernului României o întrunire de îndata în care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pâna la ora 24.00”, se arata în comunicatul de presa.

”Interventia presedintelui Traian Basescu vine ca urmare a mesajelor si semnalelor primite din strainatate, potrivit carora multi cetateni români care stau de câteva ore la coada estimeaza ca nu vor putea vota”, se mentioneaza în comunicatul transmis de Administratia Prezidentiala. Adelina Dragomir, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie