Workshop-ul „Arta negocierii” la Bucuresti

 

Arik Strulovitz, negociator calificat de Institutul de Mediere si Rezolvarea Conflictelor din Ierusalim, va fi prezent la un eveniment dedicat juristilor, avocatilor si mediatorilor, dar si oamenilor de afaceri si managerilor, organizat în 6 decembrie la Bucuresti. Intitulat „Arta negocierii”, workshop-ul îi va provoca pe participanti la experimentarea celor mai avansate tehnici de negociere si mediere, ca mijloace de atingere a obiectivelor strategice de afaceri si gestionarea conflictelor în si în afara organizatiilor.

anofm cursuriEvenimentul – care va avea, printre principalele subiecte, negocierea de interese comune si negocierea în functie de obiective – este bazat pe aplicarea metodei Tsur. Iar potrivit organizatorilor, pusa corect în aplicare imediat dupa ce va fi asimilata, aceasta metoda va avea eficienta si eficacitate în procent de 92,8%.

În cadrul programului, workshop-ul va atinge subiecte despre modelele si metodele pentru gestionarea sistematica a conflictelor, conceptul de „Negociere orientata” si factorii care duc la esecuri în negocieri, dar si despre decalajul de putere între partile implicate în negociere.

Speaker-ul evenimentului, Arik Strulovitz, este calificat de Michael Tsur ca Lector pentru cursuri de Negociere, Mediere si Formator de Formatori si antreneaza, dar si ghideaza, procesul de negociere pentru manageri si profesionisti. Acesta face parte din „Echipa Tsur de negocieri în cazuri de criza, de urgenta si de mare risc” pentru companii precum Microsoft, UBS, SanDisk, Nestle, Master Card si Orange Telecomunicatii, iar în data de 6 decembrie îi invita pe toti avocatii, juristii, mediatorii si nu numai, la workshop-ul „Arta negocierii”, pentru a le împartasi cunostintele lui despre aceasta strategie necesara în orice profesie juridica.

Evenimentul este organizat de Asociatia „Învata sa înveti” iar, pentru înscriere, cei interesati trebuie sa completeze un formular pe care îl puteti descarca de AICI. Cristina Ghenea, avocatura.com

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie