Mediators Beyond Borders, al VII-lea Congres de Pace, Bucuresti, aprilie 2015

 

Pana 30 noiembrie 2014 va puteti inscrie la Congresul Mediators Beyond Borders din Bucuresti (23-25 aprilie 2015) la Super Early Bird Rate!
Photo MBB_banner

Workshopuri incitante, speakeri internationali de marca, numerosi parteneri si sponsori asigura ca al VII-lea Congres al M.B.B. va fi o experienta unica de neratat!
S.T.A.R.S. Romania, co-organizator, va invita sa va alaturati mediatorilor si „facatorilor de pace” din toata lumea!
Ultimele 4 zile pentru a va inregistra cu cea mai mica taxa!

INREGISTRATI-VA ACUM pentru a participa!

AL 7-LEA CONGRES DE PACE AL M.B.B.
Dialoguri periculoase si conversatii curajoase:
Construirea pacii in secolul 21

Speram ca va veti alatura noua in Bucuresti, 23-26 Aprilie 2015, la aceasta importanta adunare a profesionistilor in domeniul constructiei capacitatilor de pace si solutionare/preventie a conflictelor. Pentru detalii despre speakeri, workshopuri, calatorie si inregistrare: https://mediatorsbeyondborders.org/mbb-2015-congress/ .

Romania este incitanta locatie a urmatorului Congres M.B.B. gratie asezarii sale geostrategice, peisajelor minunate, rolului-cheie in construirea pacii intr-o regiune cu multe provocari, puternicei comunitati de mediatori si fortei co-organizatorului nostru. M.B.B. colaboreaza cu S.T.A.R.S., organizatie de mediatori din Romania, care este co-organizator al evenimentului, precum si cu Rotary District 2241, care este partener.

Alte informatii:

  •  Training pre-Congres: Ca participant la Congres, aveti oportunitatea de a lua parte la un training intensiv de o zi anterior inceperii Congresului. Gasiti mai multe detalii pe website.
  •  Detalii logistice: Informatii despre variatele posibilitati de aranjare a calatoriei special negociate pentru participantii la Congresul M.B.B, gasiti pe website.

Va rugam sa distribuiti informatia despre conferinta catre prietenii si colegii dvs. M.B.B. are o retea activa de social media cu care va puteti conecta la https://www.facebook.com/events/1457588377832261/.
Pentru mai multe informatii despre Congres, va rugam sa ne scrieti la congress@mediatorsbeyondborders.org.

Ne vedem in Bucuresti!

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

  1. […] via Mediators Beyond Borders, al VII-lea Congres de Pace, Bucuresti, aprilie 2015 – MediereNet.ro. […]

Adaugă părerea ta


 

Distribuie