Asigurarile suplimentare de sanatate in crestere

 

Interesul clienţilor pentru produsele de asigurare care oferă protecţie financiară pentru situaţiile în care se vor confrunta cu probleme medicale este în conti­nuă creştere. La ING, 45% dintre contractele în vigoare la sfârşitul lunii septembrie 2014 aveau ataşată cel puţin o asigurare asigurare-medicalasuplimentară de sănătate, pondere în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă din 2013. În acelaşi interval, nivelul primelor brute subscrise aferente asi­gurărilor suplimentare care oferă protecţie financiară pentru probleme de sănătate a crescut cu peste 13%, până la 29 mil. lei la finalul lunii septembrie 2014.

În primele nouă luni din 2014, banca a plătit clienţilor beneficii de 8,4 mil. lei pentru evenimente asigurate prin asigurările suplimentare de sănătate, sumă mai mare cu aproape 4% faţă de cea plătită pentru întreg anul 2013. Pe prima poziţie în topul riscurilor legate de sănătate pe care clienţii băncii au ales să le acopere printr-o asigurare suplimentară se află intervenţiile chirurgicale.

„Asigurările private de sănătate reprezintă un mijloc eficient de a ne asigura din timp, printr-un demers financiar cu impact gradual, disponibilitatea resurselor financiare pentru momentele dificile legate de sănătate. Din analiza portofoliului nostru de contracte şi studiile realizate observăm că atât în Bucureşti, cât şi în provincie oamenii plasează asigurarea privată de sănătate pe primele locuri din punctul de vedere al necesităţii. În ceea ce ne priveşte, la ING ne propunem ca şi pe viitor să fim aproape de clienţii noştri, oferindu-le noi soluţii care răspund cât mai relevant nevoilor lor legate de sănătate”, a declarat Marius Popescu, director general, ING Asigurări de Viaţă. Costin Niţu, curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie