CAB a amanat pentru 7 ianuarie judecarea dosarului in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

 

Magistrații de la Curtea de Apel București au amânat miercuri, pentru 7 ianuarie, judecarea dosarului în care Dan Voiculescu este acuzat de șantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

dan voiculescuMotivul amânării a fost că avocatul Cameliei Voiculescu nu s-a putut prezenta la proces, iar instanța nu a desemnat un avocat din oficiu.

Și de această dată, Dan Voiculescu nu a fost adus în sala de judecată, după ce el a depus o cerere în acest sens.

Procurorul de ședință și avocatul lui Ioan Bendei au solicitat instanței aducerea lui Dan Voiculescu la proces, însă judecătorul a considerat că această problemă va fi discutată la un termen ulterior.

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, și Dan Voiculescu au fost trimiși în judecată în acest dosar pe 1 octombrie 2013, fiind acuzați în legătură cu folosirea instituțiilor media (televiziuni, publicații online și scrise) pentru șantaj cu scopul obținerii de foloase materiale ilicite însemnate.

În același dosar au mai fost deferiți justiției fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală Șerban Pop, Camelia Voiculescu, asociat și administrator al societăților Antena TV Group, Antena 3 și Intact Production, care este și singurul asociat al SC Intact Publishing, George Daniel Matiescu, împuternicit al Intact Publishing, precum și firmele Antena TV Group, Antena 3 și Intact Publishing.(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie