Distinctia in educatie se premiaza la inceput de an.Cea de-a VI-a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate

 

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta incheierea inscrierilor pentru Competitia Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate in anul universitar 2013-2014.

Banner Gala LSRS 2015 - goldIn Concurs, la cele opt categorii anuntate, s-au inscris studenti romani din toate colturile lumii. Concurenții provin de la unviersitati de prestigiu international precum Massachusetts Institute of Technology (MIT), Yale University, Imperial College London, University of Cambridge, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne si nu numai.

Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul Galei Studenților Români din Străinătate , ce se va desfasura, si de aceasta data, in Sala C.A. Rosetti a Palatului Parlamentului din Bucuresti, pe 8 ianuarie 2015.

Excelenta in educatie. Fidela misiunii asumate de la infiintare, LSRS promoveaza tineri romani cu rezultate si realizari academice si extra-curriculare care se situeaza la un nivel inalt pe plan national si international.

Cea de-a sasea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a sase ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza pastrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.

Toti cei interesati sa ia parte la o seara de Gala in data de 8 ianuarie 2015 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

CONTACT
Oana Frant
Coordonator Gala LSRS 2015
oana.frant@lsrs.ro
0726 712 223
Alexandra Sasu
Vicepresedinte Comunicare alexandra.sasu@de.lsrs.ro
0726 339 256
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie