Nicusor Constantinescu si-a reluat atributiile de presedinte al Consiliului Judetean Constanta

 

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a revenit la serviciu, joi, după o pauză de nouă luni, spunând că doreşte să vadă în ce stadiu sunt proiectele judeţului, neavând însă voie să comunice cu o parte dintre funcţionarii şi consilierii judeţeni.

nicusor constantinescuNicușor Constantinescu, care şi-a reluat joi atribuţiile de preşedinte al CJ Constanţa, a fost întrebat de jurnalişti cu cine are voie şi cu cine nu are voie să comunice dintre angajaţii CJ şi dintre consilierii judeţeni, spunând că se va consulta cu avocaţii săi în privinţa acestui aspect.

“M-am întors la lucru şi la treabă. Nu are importanţă acum cu cine am voie sau nu să iau legătura. Aştept avocaţii să vedem din rechizitoriul DNA cu care dintre funcţionari şi dintre consilierii judeţeni am interdicţie să mă întâlnesc şi cu care nu”, a afirmat Constantinescu.

El a mai spus că îşi propune ca în perioada următoare să verifice stadiul proiectelor derulate de Consiliul Judeţean, dar şi de instituţiile din subordinea CJ.

De asemenea, Constantinescu a precizat că de acum încolo va prezida şedinţele Consiliului Judeţean, precizând că este obligat de lege să le conducă. Cosmin Vaideanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie