Secretarul de stat in Ministerul Justitiei, Maya Teodoroiu – Posibila propunere pentru functia de judecator la CCR

 

Coaliţia de guvernare ar putea să o propună pe Maya Teodoroiu pentru funcţia de judecător la CCR, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate, care au menţionat, însă, faptul că o decizie în acest sens nu a fost luată încă.

maya teodoroiuPreşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că persoana propusă pentru funcţia de judecător al CCR nu va fi parlamentar.

Ulterior, Ponta le-a cerut membrilor BPN al PSD acordul pentru ca propunerea în ceea ce priveşte CCR să nu vizeze un actual parlamentar, au precizat sursele social-democrate.

Teodoriu este secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

CURRICULUM VITAE MAYA TEODOROIU

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă şi-a prezentat demisia din funcţie, în 4 februarie, în Plenul CC, invocând presiunile exercitate asupra instituţiei în legătură cu exercitarea atribuţiilor sale, după ce DNA a început urmărirea penală în cazul său, pentru fapte de corupţie.

Plenul Curţii Constituţionale a luat act de demisia lui Toni Greblă, iar preşedintele CC a constatat încetarea mandatului acestuia. Liviu Dadacus, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie