Cinci noi posturi de conducere scoase la concurs de ASF

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a scos la concurs cinci noi posturi de conducere, continuând astfel procedurile demarate în vara anului trecut în urma cărora au fost angajaţi patru directori.

Autoritatea de Supraveghere Financiară , ASFCele cinci posturi de conducere scoase astazi la concurs, la care pot participa atât persoane deja angajate ale ASF, cât şi din afara autorităţii, sunt director al Direcţiei de supraveghere şi control, sectorul asigurări – reasigurări; director al Direcţiei financiar-administrative; şef al Serviciului de Supraveghere prudenţială, Direcţia supraveghere şi control, sectorul instrumente şi investiţii financiare; şef al Serviciului de management al portofoliului proiecte (PMO), Direcţia Operaţiuni şi IT (COO) şi şef al Serviciului Administrativ şi Logistică din cadrul Direcţiei financiar-administrative.

Potrivit ASF, acest demers se înscrie în politica de recrutare şi selecţie a personalului ASF, care presupune echilibru și competitivitate în procesul de selecție, dar și deschiderea către piaţă pentru atragerea celor mai buni profesionişti. Totodată, politica de recrutare asigură termeni corecţi de angajare, oportunităţi de dezvoltare în cariera profesională, precum și recompense echitabile bazate pe contribuţia angajaţilor la succesul organizației.

”Procesele de recrutare şi selecţie pentru ocuparea posturilor din cadrul Autorității sunt bazate exclusiv pe merit.

ASF este o instituție de excelență, cu o responsabilitate ridicată faţă de pieţele pe care le reglementează şi de aceea căutăm specialiști de înaltă ținută morală și profesională”, a declarat Mișu Negrițoiu, președintele ASF.

Procedura de concurs poate fi consultată pe site-ul www.asfromania.ro la secţiunea Cariere.

CV-urile pot fi depuse până la data de 18 februarie 2015, ora 17,00.

Dosarul de candidatură poate fi transmis doar în format electronic, la adresa cariere_concurs@asfromania.ro, acesta urmând să conţină formularul de candidatură; CV-ul ataşat; scrisoarea de motivație; scrisoare/scrisori de recomandare de la persoane care cunosc trecutul profesional al candidatului; copie a actului de identitate al candidatului;

„ Nu se admit decât dosare complete de candidatură”, notează ASF. curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie