Alegeri CdM 2015. Procedura de lucru a Comisiei de Monitorizare a Alegerilor

 

Consiliul de Mediere a publicat Procedura de lucru a Comisiei de Monitorizare a Alegerilor pe timpul exercitarii atributiilor sale prevazute in Anexa 11 la ROF si Calendarul alegerilor membrilor Consiliului de mediere – 2015.

auditMembrii Comisiei de monitorizare sunt: Popescu Sorina Angelica, Munteanu Corina, Liahu Iulia Dorina, Dinescu Aurel Valentin, Stogrin Petronela Cornelia, Duminica Gabriela, Cirlig Aurora. Membrii supleantii ai Comisiei de monitorizare: Chirita Calin Catalin si Popescu Valentina.

”Intrucat membrii Comisiei de Monitorizare a Alegerilor au sediile raspandite pe tot teritoriul tarii (Cluj, Neamt, Botosani, Arges, Calarasi, Ilfov, Bucuresti) comunicarea dintre acestia si deciziile se vor putea efectua prin telefon, mail, fax, un grup de lucru pe facebook creat special pentru Comisie, intitulat Comisia de Monitorizare a Alegerilor si administrat de dna Stogrin Petronela Cornelia, urmand ca documentele in original sa fie semnate la prima intalnire.

(…)

In situatia in care constata nereguli in desfasurarea procesului de votare Comisia de Monitorizare va sesiza Comisiile de Validare si Electorala.” se arata in Procedura de lucru a Comisiei de Monitorizare a Alegerilor

cmediere.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie