Alegeri CdM 2015. Procedura de lucru a Comisiei de Validare a Voturilor

 

Consiliul de Mediere a publicat Procedura de lucru a Comisiei de Validare a Voturilor pe timpul exercitarii atributiilor sale prevazute in Anexa 11 la ROF si Calendarul alegerilor membrilor Consiliului de mediere – 2015.

comisie alegeriMembrii Comisiei de validare a voturilor sunt: Badea Carstea Liliana, Olei Darius Mihail, Teodorescu Ionut, Cochintu Eugenia, Mardale Claudiu, Lungu Ghe. Sever. Membrii supleantii ai Comisiei de validare a voturilor: Iordache Manuel Stefan, Nastase Gheorghe si Dumitru Ghita. Marta Seicaru Jenica va detine functia de presedinte al Comisiei.

”Activitatile Comisiei de Validare a Voturilor: Validarea voturilor exprimate; numararea voturilor exprimate; intocmirea procesului verbal in care se consemneaza rezultatul votului prin intocmirea listei in ordine descrescatoare a votului obtinut de fiecare candidat; anuntarea publica pe site-ul Consiliului de Mediere si trensmiterea prin nesletter a rezultatului votului; depunerea procesului verbal sub semnatura la Comisia Electorala.” se arata in Procedura de lucru a Comisiei de Validare a Voturilor

cmediere.ro

Cuvinte cheie: ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie