Balazs Luminița Estera: „trebuie sa ne implicam fiecare in schimbarea pe care ne-o dorim”

 

Redactor MediereNet.ro: Ce credeti ca se va intampla cu medierea dupa alegerea unui nou Consiliu de Mediere?

luminita balaszBalazs Luminița Estera: „Va avea loc o schimbare, daca va fi in bine sau in rau va depinde de fiecare dintre noi, de implicarea fiecaruia alaturi de cei noua membri ai Consiliului de Mediere. Trebuie sa ne implicam fiecare in schimbarea pe care ne-o dorim asa incat medierea sa ajunga sa functioneze in adevaratul sens al cuvantului in Romania”.

Redactor MediereNet.ro: Care credeti ca sunt cele mai mari pericole in ce priveste profesia de mediator in Romania?

Balazs Luminița Estera: „Cred ca pericolul vine din interiorul profesiei. Cred ca trebuie sa lucram mai mult la imaginea noastra, la atitudine, in special la atitudinea avuta in public (retelele de socializare sunt retele publice). Iesirile noastre nu cred ca fac bine profesiei, iesirile negative, cred ca acesta este cel mai mare pericol. Trebuie sa lucram mai mult la imaginea noastra, sa ne respectam pe noi ca mediatori si profesia de mediator”.

Redactor MediereNet.ro: Veti contesta alegerile in cazul unui rezultat nefavorabil dumneavoastra?

Balazs Luminița Estera: „Nici intr-un caz nu consider ca este nevoie sa contest alegerile daca va avea loc un rezultat nefavorabil pentru mine. Nu, este alegerea mediatorilor. Accept rezultatul obtinut. Nu cred ca este un motiv sa contesti aceste alegeri daca nu vor iesi asa cum ne dorim fiecare dintre noi. „

Redactor MediereNet.ro: Ce veti face in situatia in care nu veti fi aleasa in Consiliul de Mediere?

Balazs Luminița Estera: „Imi voi continua activitatea ca si pana acum. Eu nu m-am oprit din activitatea mea de zi cu zi, atat la birou cat si in calitate de presedinte al asociatiei pe care o conduc in judetul Mures. Din punctul meu de vedere nu va avea loc nici o schimbare in activitatea mea. Eu lupt pentru aceasta profesie, voi continua sa promovez medierea, voi participa alaturi de colegii mei la tot ceea ce inseamna schimbare in mediere cu placere, accept orice tip de colaborare in continuare.”

Seria de interviuri cu candidatii la alegerile CdM reflecta intru totul declaratiile telefonice ale acestora

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie