Munteanu Mihai Iulian: „In momentul in care vom considera ca le stim pe toate atunci vor aparea si problemele”

 

Redactor MediereNet.ro: Ce credeti ca se va intampla cu medierea dupa alegerea unui nou Consiliu de Mediere?

mediator mihai munteanuMunteanu Mihai Iulian: „Am incredere ca medierea va merge inainte si va fi mai bine. Depinde de noul Consiliu, depinde de puterea celor noua membri de a lucra ca o echipa, de planurile lor, de corelarea si masura in care inteleg sa se uite catre directivele Uniunii Europene si sa se uite catre trendul in ceea ce priveste medierea in Uniunea Europeana si la nivel international.”

Redactor MediereNet.ro: Care credeti ca sunt cele mai mari pericole in ce priveste profesia de mediator in Romania?

Munteanu Mihai Iulian: „Autosuficienta. Autosuficienta membrilor Consiliului de Mediere, a Consiliului in ansamblul lui si a corpului profesional. In momentul in care vom considera ca le stim pe toate atunci vor aparea si problemele. Stim ca impreuna cu un set de solutii cu aplicabilitate imediata si prin crearea de oportunitati, pentru a pune in valoare cunostintele profesionale ale mediatorilor, putem sa promovam aceasta profesie de la stadiul actual la un stadiu de fenomen social care reglementeaza starea de normalitate, dand astfel posibilitatea cetatenilor sa constientizeze eficienta reala a medierii.

Redactor MediereNet.ro: Veti contesta alegerile in cazul unui rezultat nefavorabil dumneavoastra?

Munteanu Mihai Iulian: „Exclus, intr-un singur cuvant. Exclus sa contest aceste alegeri. Favorabil, nefavorabil, am vazut destule interviuri ale altor persoane care direct sau mai putin direct, mai citit printre randuri vor face acest lucru. Ma astept sa fie contestate alegerile. In ceea ce ma priveste pe mine intr-un singur cuvant, exclus sa contest alegerile.”

Redactor MediereNet.ro: Ce veti face in situatia in care nu veti fi ales in Consiliul de Mediere?

Munteanu Mihai Iulian: „Ce am facut si pana acuma. Voi face mediere, ma voi ocupa de business-ul meu, de proiectele pe care le am. Ajungerea in Consiliul de Mediere nu este un scop, este un mijloc pentru a realiza impreuna cu echipa din care fac parte ceea ce consideram si ceea ce am spus public ca putem sa facem pentru mediere, spre deosebire de unele interpretari scopul nu este sa ajungem in Consiliul de Mediere este mijlocul.”

Seria de interviuri cu candidatii la alegerile CdM reflecta intru totul declaratiile telefonice ale acestora

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie