Ştef Nicolae Ștefan: „cele mai mari pericole pot veni tocmai de la mediatori”

 

Redactor MediereNet.ro: Ce credeti ca se va intampla cu medierea dupa alegerea unui nou Consiliu de Mediere?

mediator Stefan Nicolae StefŞtef Nicolae Ștefan: „Medierea o sa mearga mai departe si sunt convins ca o sa aiba un viitor frumos in Romania, depinde de gradul in care vitorul Consiliu de Mediere va intelege sa se implice si sa-si respecte proiectele propuse in campania electorala.”

Redactor MediereNet.ro: Care credeti ca sunt cele mai mari pericole in ce priveste profesia de mediator in Romania?

Ştef Nicolae Ștefan: „Cele mai mari pericole pot veni tocmai de la mediatori. Cel mai mare pericol, din punctul meu de vedere, este sa pastram aceasta forma de organizare si pe viitor, adica dezorganizarea. Cel mai mare pericol ar fi sa nu vrem sa ne organizam si sa ne unim in asa fel incat sa putem sta la masa cu oricine ca si parteneri de dialog.”

Redactor MediereNet.ro: Veti contesta alegerile in cazul unui rezultat nefavorabil dumneavoastra?

Ştef Nicolae Ștefan: „Eu n-am pornit la drum cu gandul de a contesta alegerile in cazul unui rezultat nefavorabil. Nu exclud nici eu si nici colegii din echipa UCMR alaturi de care candidez sa ridicam aceasta problema in situatia in care avem informatii certe ca votul a fost fraudat sau ca nu s-au respectat regulamentele care privesc desfasurarea campaniei electorale si a votarii, dar repet, nu facem un scop din acest lucru. Nu ne dorim sa se conteste alegerile, dorim ca viitorul Consiliu de Mediere sa fie ales cu un numar cat mai mare de voturi si sa aiba o legitimitate si o sustinere pe viitor din partea colegilor mediatori.”

Redactor MediereNet.ro: Ce veti face in situatia in care nu veti fi ales in Consiliul de Mediere?

Ştef Nicolae Ștefan: „Voi face tot ce am facut si pana acum, adica o sa muncesc in mediere, o sa promovez medierea si o sa-mi sutin colegii mediatori, dar eu sunt sigur ca voi avea succes alaturi de colegii mei alaturi de care am pornit la drum in aceste alegeri.”

Seria de interviuri cu candidatii la alegerile CdM reflecta intru totul declaratiile telefonice ale acestora

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie