Tudor Petrică: „neavizatii sau rau-intentionatii sunt cele mai mari pericole pentru noi”

 

Redactor MediereNet.ro: Ce credeti ca se va intampla cu medierea dupa alegerea unui nou Consiliu de Mediere?

mediator tudor petricaTudor Petrică: „Nu pot sa fac previziuni (ce se va intampla), eu pot sa spun ce sper: ca va fi mai bine, o noua schimbare. Pornind de la motto-ul alegerilor prezidentiale, tinand cont ca este un an al oii de pamant, care zice ca se va schimba ceva, sper ca si in mediere se va produce o schimbare in bine.”

Redactor MediereNet.ro: Care credeti ca sunt cele mai mari pericole in ce priveste profesia de mediator in Romania?

Tudor Petrică: „Cam greu de spus. Neavizatii sau rau-intentionatii sunt cele mai mari pericole pentru noi, pentru ca o vorba aruncata tendentios poate sa ne traga in jos foarte mult, cum s-a mai si intamplat de altfel cu diferite ocazii: si cu obligativitatea informarii, si cu medierea in penal, si au fost mai multe cazuri cand atunci mai ales, au fost facute tendentios ca sa nu zic premeditat.”

Redactor MediereNet.ro: Veti contesta alegerile in cazul unui rezultat nefavorabil dumneavoastra?

Tudor Petrică: „Nu.”

Redactor MediereNet.ro: Ce veti face in situatia in care nu veti fi ales in Consiliul de Mediere?

Tudor Petrică: „Ce-am facut si pana acum. Imi vad de mediere, de medierile mele, de job, de tot ce pot sa fac ca sa exist, sa traiesc, sa functionez ca om si ca mediator pentru ca nu se sfarseste lumea daca nu intru eu. Nu sunt eu cel mai bun. As avea ceva de facut acolo, dar asta nu inseamna ca nu poate functiona medierea fara mine. Acum ramane sa vedem cum ar functiona, in bine sau in rau?, in favoarea mediatorilor sau in defavoarea lor? cum a fost pana acum.”

Seria de interviuri cu candidatii la alegerile CdM reflecta intru totul declaratiile telefonice ale acestora

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie