Premierul Victor Ponta: Noul Cod fiscal va lasa la latitudinea autoritatilor locale sa decida asupra scaderii sau majorarii taxelor

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că noul Cod fiscal va lăsa la latitudinea autorităților locale să decidă asupra scăderii sau majorării taxelor.

victor ponta9„Evident că a început campania, propaganda (…). Povești nemuritoare. De exemplu, azi s-a spus foarte clar că ceea ce era prevăzut în lege, ca o dată la trei ani, să indexeze Guvernul, prin HG, se trece în Codul fiscal și autoritățile locale pot să ia decizii. E decizia autorităților locale — pot să le scadă (taxele — n.r.), sau pot să le crească, în funcție de cum consideră. Dar, a început propaganda, vai ce rău e… Până acum a fost bun Codul, acum nu mai e bun. Forma finală se discută în Parlament, dar repet: un principiu, la care am ținut foarte mult și care va fi în Coduri, se referă la faptul că, dacă autoritățile locale consideră că e bine, pot să scadă toate taxele, sau pot să le crească, în niște limite normale”, a declarat Ponta, la Senat, întrebat fiind dacă taxele locale vor fi majorate odată cu intrarea în vigoare a noului Cod fiscal.

Citeste mai departe pe agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie