Ichim Gabriela: „in primul rand trebuie sa stabilim noi, noua echipa, noua componenta, sa ne cunoastem si sa ne stabilim o structura de lucru”

 

Redactor MediereNet.ro: Considerati ca ati meritat voturile mediatorilor?

mediator Gabriela IchimIchim Gabriela: „Sunt bucuroasa ca am fost favorizata de catre mediatorii, ca s-a manifestat incredere in persoana mea. Eu sper sa nu-i dezamagesc, sa pot face tot ceea ce mi-am propus si ne-am propus ca viitoare echipa in Consiliul de Mediere si consider ca da, intr-adevar le-am meritat.”

Redactor MediereNet.ro: Credeti ca este necesar un audit al activitatii de pana acum a Consiliului de Mediere?

Ichim Gabriela: „O sa vedem, pentru ca eu n-am mai fost in vechea garda si o sa fiu pusa la curent cu toate lucrurile. Probabil ca s-ar impune o chestiune de genul acesta.”

Redactor MediereNet.ro: Ce parere aveti despre modul in care au fost organizate aceste alegeri?

Ichim Gabriela: „Se putea mult mai bine. Au existat foarte multe neclaritati, sincope legate de organizare, pornind de la acelea de la Consiliu, legate de curierat, de serviciul curieratului, de pregatirea celor de la curierat, dar per ansamblu bine ca s-a reusit intr-un final sa se duca la bun sfarsit aceste alegeri. Din greselile acestea invatam sa le evitam.”

Redactor MediereNet.ro: Cunoscand actuala componenta a Consiliului de Mediere, considerati ca va veti putea duce la indeplinire programul propus ca si candidat?

Ichim Gabriela: „Stiu ca nu sunt divergente foarte mari. Lucrurile par sa fie apropiate, trebuie doar sa gasim limbaj si caile comune ca sa-l ducem la indeplinire, si sa avem reguli de colaborare care sa ne permita.”

Redactor MediereNet.ro: Ce aveti de gand sa faceti in perioada imediat urmatoare, in calitatea de membru ales in Consiliul de Mediere?

Ichim Gabriela: „In primul rand trebuie sa stabilim noi, noua echipa, noua componenta, sa ne cunoastem si sa ne stabilim o structura de lucru, un cadru de lucru care sa ne permita sa punem prioritatile in atentia noastra si in atentia mediatorilor si apoi este clar ca trebuie sa avem grija de aspectele legate de promovarea medierii (lucru care se poate desfasura in timp), chestiuni legate de descentralizare care trebuie facute la fel, in etape, dar in primul si-n primul rand cred ca este modul de lucru care trebuie avut in vedere pentru ca este o componenta partial noua.”

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie