Mai multi membri CNA cer revocarea Laurei Georgescu din functia de presedinte al Consiliului

 

Mai mulţi membri ai CNA au venit la Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor pentru a cere revocarea șefei Consiliului, Laura Georgescu. Ei s-au plâns că din cauza acesteia, unii angajaţi ai instituţiei au ajuns pe tratamente medicale. „Noi nu suntem psihoterapeuţi”, a transmis unul din membrii Comisiei, explicând că Parlamentul nu poate face nimic pentru ca şeful CNA să fie înlocuit, în afară de a-i cere să îşi dea demisia.

laura corina georgescu cnaMai mulţi membri ai CNA au transmis deputaţilor o hotărâre semnată de şapte dintre cei 11 membri ai Consiliului în care se plâng că instituţia este în blocaj şi susţin că, din acest motiv, Laura Georgescu ar trebui demisă.

„Vedem foarte dificilă, dacă nu chiar imposibilă o coabitare instituțională cu d-na Laura Georgescu în calitate de preşedinte CNA”, spune un membru al Consiliului, Radu Călin Cristea.

Un alt membru al CNA s-a plâns că a fost chemat să dea explicaţii în faţa procurorilor DNA după ce Laura Georgescu i-ar fi ascuns un document.

Citeste mai departe pe digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie