PwC Romania va evalua posturile de executie prevazute in organigrama ASF

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a încheiat un contract de consultanţă cu societatea PwC România pentru evaluarea posturilor de execuţie prevăzute în organigramă ASF, intrată în vigoare la data de 1 ianuarie 2015, şi corelarea acestora cu un sistem de salarizare echitabil, informează ASF într-un comunicat.

PwC, PricewaterhouseCoopers‘Vom face o analiză profesionistă a posturilor de execuţie pe baza căreia vom stabili un nivel al salariilor bazat pe competenţă şi performanţă, raportat la alte instituţii de acest gen şi la piaţă’, a declarat preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

Evaluarea posturilor de execuţie va fi realizată în funcţie de criterii prestabilite, cum ar fi: cunoştinţele de specialitate, procesul de rezolvare a problemelor, responsabilitate şi impact asupra organizaţiei şi va reflecta importanţa postului în structura instituţiei. Analiza efectuată de PwC România va evidenţia diferenţele de responsabilitate şi de valoare adăugată aferente fiecărui post în parte.

Potrivit ASF, corelarea sistemului de remunerare cu posturile de execuţie va fi făcută în urma realizării unei analize salariale de tip benchmarking în raport cu nivelul pieţei financiare de referinţă. Astfel, implementarea noului sistem de salarizare va urmări asigurarea echităţii externe (în raport cu piaţa) şi interne (aliniată cu ierarhia organizaţiei).

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituţia care autorizează, reglementează, supraveghează şi controlează entităţile care activează pe piaţa financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea şi reorganizarea tuturor atribuţiilor şi prerogativelor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (C.S.A.) şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi. capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie