Asumarea rolului de tata – Speta mediere

 

Clienta mea, pe care am să o numesc Anca (pentru a păstra confidenţialitatea) face parte dintre oamenii frumoşi la chip şi realizaţi profesional prin forţele proprii. Are o companie pe care o conduce Mediere6de la înfiinţare, ajungând să aibă un profit considerabil. Sigur, dominanta fusese până acum crearea unui suport financiar stabil pentru ea şi părinţii ei, profesori pensionari. Şi totuşi, după atâta efort dedicat carierei, timp de 14 ani de la terminarea facultăţii, în viaţa ei era un loc gol.

Anca îmi povesteşte cum l-a cunoscut pe Sergiu, cercetător, cum s-a îndrăgostit de el şi cât de mult îl admiră pentru pasiunea cu care lucrează! (Când ne îndrăgostim, vedem în celălalt tot ce ne lipseşte în momentul respectiv, persoana iubită este supraapreciată şi i se trece cu vederea orice derapaj de la ”tiparul” ideal imaginat de îndrăgostit.).

Pe scurt, Anca a fost cucerită de povestea lui, în care el era singur şi nefericit după divorţ, petrecut în urmă cu doi ani, din cauza deselor escapade amoroase ale ”fostei” soţii şi mama copilului lor.

Când eşti îndrăgostită de un om pe care îl şi admiri şi nu ai prea multă experienţă în relaţia de cuplu, eşti vulnerabilă… Astfel, poţi să rămâi însărcinată cu el, încrezătoare fiind în dorinţa lui de a avea copii şi abia pe urmă să descoperi că el nici nu divorţase. Copilul din prima căsătorie era o certitudine incontestabilă, dar celelalte afirmaţii…discutabile.

Mediator Roxana Cozma

Citeste mai departe pe ziaruldeiasi.ro

Cuvinte cheie: , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie