Congresul Mediators Beyond Borders (MBB) 2015

 

Intre 23 si 26 aprilie 2015 la Bucuresti va avea loc cel de-al 7-lea Congres Mediators Beyond Borders (MBB). Evenimentul va avea loc la Hotel Marriott.

congres MBB 2015Congresul de la Bucuresti reuneste 250 de profesionisti internationali in solutionarea conflictelor din diferite tari care vor face schimb de idei, experiente si strategii.

Speakerii Congresului:

Shadia Marhaban singura femeie-negociator prezenta la convorbirile de pace de la Helsinki din 2005. Shadia Marhaban conduce o formatiune de femei mediatori si negociatori din sud-estul Asiei.

Mary Montague implicata in activitatea de construire a pacii internationale din anul 1975. Este trainer in mediere avand o vasta experienta in dezvoltarea relatiilor comunitare a mai multor ani de conflict din Irlanda de Nord.

Desmond Tutu, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 1984.

Pastorul James Wuye si Imam Muhammed Ashafa. Fiecare din cei doi au condus o militie armata pentru a-si apara credinta. In 1995 cei doi s-au reconciliat si au infiintat Centrul de Dialog Musulmano-Crestin. Au muncit 20 de ani pentru a promova intelegerea intre credinte prin dialogul bazat pe Scriptura. Astazi, Centrul de Mediere Interconfesional, asa cum este cunoscut este o raza de speranta in Nigeria.

Temele Congresului Mediators Beyond Borders: Rolul femeilor in medierea pentru pace, medierea conflictelor istorice, medierea conflictelor si tensiunilor, medierea conflictelor bazate pe schimbarea climatica si justitia restaurativa.

De asemenea vor fi prezentate studii de caz dintre cele mai puternice la nivel international.

Inscrierile pentru cel de-al 7-lea Congres Anual de Pace al Organizatiei Internationale Mediators Beyond Borders (MBB) se fac aici.

Cuvinte cheie: ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie