Conferinta Dreptul Afacerilor la editia a XI-a

 

Editura C.H. Beck, în parteneriat cu SCA Piperea şi Asociaţii continuă tradiţia ultimilor 10 ani, cu ediţia a XI-a a Conferinţei Dreptului Afacerilor, în perioada 22-23 mai 2015, la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.

conferinta dreptul afacerilor 2015Tema aleasă – Insolvenţa pe aripi de vânt – este în consonanţă cu schimbările legislative consistente survenite în ultimul an, dar şi cu cele preconizate a aparea anul acesta şi, de asemenea, cu practica judiciară din ultimul timp, care a depăşit de mult graniţele insolvenţei, trecând în „zonele” concurenşţei, protecţiei consumatorilor şi chiar ale penalului

Ca în fiecare an, Conferinţa Dreptul Afacerilor 2015 va avea plăcerea de a găzdui ca lectori reputaţi specialişti, cadre didactice şi practicieni în Dreptul Afacerilor (judecători, avocaţi, practicieni în insolvenţă) atât din Bucureşti, cât şi din Craiova, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Tematica propusă este foarte bogată şi o puteţi consulta în programul conferinţei AICI.

Conform tradiţiei, toate lucrările conferinței Dreptul Afacerilor 2015 vor fi publicate în Revista Curierul Judiciar într-un număr special dedicat evenimentului.

Organizatorii evenimentului: Universitatea București, Facultatea de Drept, SCA Piperea și Asociații şi Editura C.H. Beck.

Partenerii evenimentului: INPPI, INPPA, NILS Bucharest

Detaliile privind programul conferinţei, temele şi modalităţile de înscriere se pot obţine prin email pe adresa marketing@beck.ro sau prin telefon: 021/410.08.47 sau completând formularul disponibil online.

Persoana de contact:
Diana Ionescu
Marketing Manager
Telefon: 0763.456.209
E-mail: Diana.ionescu@beck.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie