Divizia de condimente a companiei Alex & Comp a fost achizitionata de grupul german Fuchs

 

Grupul german Fuchs, producător de verdeţuri, condimente şi delicatese, a achiziţionat în martie, pe piaţa românească, divizia de condimente a companiei locale Alex & Comp, a anunţat Fuchs.

fuchs condimenteFuchs este cel mai mare producător de condimente din Europa, şi din 2001, cu fabrica sa subsidiară Fuchs Condimente din Curtea de Argeş, produce condimente şi mixuri de condimente pentru retailul românesc. Cu mărcile sale ‘Fuchs’ şi ‘Cosmin’, care reprezintă o cifră de afaceri anuală de 70 de milioane lei, este liderul de piaţă în România. În 2009, Grupul Fuchs a investit peste 50 de milioane lei într-o fabrică nouă, la Curtea de Argeş.

Alex & Comp produce la Galaţi condimente şi arome sub mărcile ‘Alex’ şi ‘Casa Condimentelor’. Cu o cifră de afaceri anuală de 10 milioane lei în domeniul condimentelor, Alex & Comp. este numărul trei pe piaţa condimentelor din România.

‘Această investiţie confirmă interesul nostru strategic pentru piaţa din România, asigură existenţa pe termen lung, a unui număr de 250 de locuri de muncă, în România şi consolidează afacerile noastre globale’, a declarat CEO-ul Grupului Fuchs, Nils Meyer-Pries. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie