BCR si Raiffeisen nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 mai 2015

 

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat, joi, că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în ziua de 1 mai 2015, fiind zi de sărbătoare legală.

bcrBCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sărbătorile legale, precizează reprezentanţii BCR.

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clienţii BCR au la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi 13.500 de POS.

Clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin internet, utilizând Click 24 Banking BCR, de la orice calculator, accesând 24banking.ro, de pe telefonul mobil, utilizând aplicaţiile dedicate pentru iPhone şi Android sau utilizând soluţia optimizată pentru telefoanele mobile, accesând m.24banking.ro, prin telefon, utilizând Alo 24 Banking BCR (apel gratuit InfoBCR, la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională, disponibil non-stop) prin serviciul Tranzacţii Mobile BCR (apeland *183#) şi prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibila 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.

Raiffeisen

De asemenea, Ziua de 1 Mai este zi nelucrătoare şi în unităţile Raiffeisen Bank, cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor şi a mall-urilor.

Agenţiile Raiffeisen Bank din reţeaua Selgros au program între 9.00 – 19.00. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie