Cererile unice de plata a subventiilor vor putea fi inregistrate la APIA si in week-end pana pe 15 iunie 2015

 

Pentru a permite tuturor fermierilor să își depună cererile unice de plată a subvențiilor înainte de termenul limită de 15 iunie, ministrul Daniel Constantin a anunțat că funcționarii de la sediile APIA din toată țara vor avea un program special în perioada următoare.

apia”APIA va lucra în toate weekend-urile până pe 15 iunie pentru ca toți fermierii să-și depună cererile fără nici un fel de penalitate și sper ca toți fermierii să poată să-și depună cererile, înțelegând în egală măsură modificările pe care le aduce legislația europeană și faptul că România, din păcate nu are cadastru”, a declarat ministrul agriculturii Daniel Constantin.

Șeful de la MADR i-am asigurat pe fermieri că va modifica ordinul privind depunerea cererilor de plată ori de câte ori va fi nevoie, astfel încât toți cei care doresc să-și depună cererile să o poată așa cum au făcut-o și în anii precedenți.

”Termenul final de depunere al cererilor va fi 15 iunie, fără nici o penalitate. Săptămâna viitoare mizăm pe modificarea ordonaței 3/2015 la nivel de Parlament, care ne va permite să venim din nou cu modificarea ordinului astfel încât să rezolvăm și problema legată de asociații”, a mai spus Constantin. Gabriela Gimbășanu, agrointel.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie