Comisia Juridica va dezbate 20 de proiecte legislative de modificare a Codului Penal

 

Douăzeci de proiecte legislative de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală sunt trecute pe ordinea de zi a Comisiei Juridice pentru şedinţa de marţi. Printre acestea se numără propunerea senatorului PSD Şerban Nicolae, a deputatului UNPR Eugen Nicolicea, dar şi alte proiecte semnate de parlamentari de la toate partidele.

comisia juridica a senatuluiCu doar două săptămâni înainte de finalul sesiunii parlamentare, Comisia Juridică a Camerei a trecut, pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna viitoare, programată pentru marţi, nu mai puţin de 20 de proiecte legislative care privesc modificări ale Codului Penal şi ale Codului de Procedură Penală.

1. Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală. Iniţiator: Şerban Nicolae.

2. Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind noul Cod Penal. Initiator: Ciuhodaru Tudor (UNPR).

3. Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală. Iniţiator: Guvernul.

4. Propunere legislativă privind modificarea şi completarea art.587 din Codul de Procedură Penală. Camera Deputaţilor este decizională. Iniţiator: Bărbulescu Daniel, senator PSD.

5. Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală. Iniţiator: Guvernul.

Citeste mai departe pe adevarul.ro

Cuvinte cheie: , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie