Gabriel Niculescu, inspector fiscal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov trimis in judecata

 

Gabriel Niculescu, inspector fiscal cu grad de consilier principal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov, la data faptelor a fost trimis in judecata in stare de arest de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza institutia printr-un comunicat.

dna 3Acuzatiile care i se aduc lui Gabriel Niculescu sunt luare de mita in forma continuata si trafic de influenta in forma continuata.

”In perioada februarie – aprilie 2015, inculpatul Niculescu Gabriel, a pretins si primit de la un om de afaceri (persoana denuntatoare) in cinci transe, sumele de: 1.000 de euro, 3.100 de lei si bauturi alcoolice si nealcoolice in cuantum de 79 de lei, in vederea indeplinirii atributiilor de serviciu care-i reveneau in calitate de inspector fiscal din cadrul A.J.F.P. Ilfov, respectiv, in vederea efectuarii unei verificari fiscale asupra societatii administrate de acesta din urma, precum si in vederea efectuarii mentiunilor aferente acestei verificari in Registrul Unic de Control al societatii.

In baza acelasi rezolutii infractionale, in perioada martie – aprilie 2015, acelasi inculpat a pretins si primit de la persoana denuntatoare, in patru transe, sumele de: 2.200 de lei si bunuri alimentare si nealimentare in cuantum de 650 de lei, lasand sa se creada ca are influenta asupra altor functionari cu functie de decizie din cadrul A.J.F.P. Ilfov si promitand ca va interveni pe langa acestia pentru a urgenta procedura de reactivare a societatii comerciale respective”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA.

La efectuarea perchezitiei domicilare, procurorii au dispus instituirea masurii asiguratorii a sechestrului asupra sumei de 3.300 de euro.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucuresti.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie