Trei candidati in cursa pentru presedintia ANI

 

Trei candidati in cursa pentru presedintia Agentiei Nationale de Integritate, scrie agerpres.ro.

Agentia Nationala pentru IntegritateCei trei candidati sunt Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ion Ionel Garlesteanu.

Bogdan Stan este in prezent vicepresedinte al ANI. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (2005) si a urmat un curs post-universitar de securitate nationala la Academia de Informatii a SRI. A lucrat ca avocat, iar din 2007 s-a angajat la ANI, mai intai pe postul de consilier al presedintelui Agentiei, dupa care a devenit inspector de integritate, sef serviciu, director, iar din 2012 ocupa functia de vicepresedinte.

Petre Claudiu Platon este manager public la Ministerul Dezvoltarii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” Arad, urmand si un curs postuniversitar in domeniul securitatii nationale la Academia Nationala de Informatii, Colegiul National de Informatii (2009). El a mai lucrat la Consiliul Judetean Salaj (consilier juridic) si Ministerul de Interne (Unitatea pentru reforma administratiei publice).

Ion Ionel Garlesteanu a candidat la sefia ANI si in 2008 si 2012.

Functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate a ramas vacanta in urma demisiei lui Horia Georgescu, care a fost trimis in judecata de DNA in dosarul ANRP.

Concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI consta intr-o proba scrisa si in sustinerea unui interviu.

Proba scrisa se va sustine in 24 august la ora 12:00, iar interviul in 11 septembrie la ora 11:00.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie