Enel pe locul 5 in Topul “Schimba lumea” realizat de Fortune

 

Enel pe locul 5 in Topul “Schimba lumea” realizat de Fortune, titreaza capital.ro.

EnelTopul “Schimba lumea” este un top care care pune in prim-plan companiile care includ adresarea provocarilor sociale in strategia lor de afaceri.

Revista Fortune si-a motivat clasarea companiei Enel pe locul 5 datorita conducerii unei revolutii in energia regenerabila, ce se asteapta de obicei „din partea unor entitati mici si nu giganti consacrati”, si a subliniat faptul ca, in 2014, Grupul a generat 38% din productia sa din surse regenerabile (cifra va creste la 48% in urmatorii patru ani).  Fortune a subliniat si angajamentul CEO-ului Enel Francesco Starace de a face Grupul neutru din punct de vedere al carbonului pana in 2050.

Intr-un comunicat al Enel se arata: ”Suntem incantati ca Fortune a recunoscut rolul esential al industriei energetice in realizarea progresului in lume si rolul de lider al Enel in cadrul acestuia. Electricitatea este fundamentala pentru productia industriala si agricola si pentru crearea locurilor de munca, imbunatateste educatie si sanatate si deschide noi oportunitati de crestere”, a declarat CEO-ul Starace. „Rolul nostru este de a asigura o furnizare de energie, disponibila pentru toti si durabila pe termen lung, iar noi trebuie sa ne asiguram ca acest lucru se intampla in armonie cu nevoile comunitatilor pe care le deservim”.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie