Situatia statistica privind acordurile de mediere si a cauzelor solutionate ca urmare a incheierii acestora pe unitati de parchet in semestrul I/2015

 

Ministerul Public prin Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Cabinetul Procurorului General a transmis luni, 28 septembrie Consiliului de Mediere situatia privind StatisticaAcordurile de Mediere si a cauzelor solutionate ca urmare a incheierii acestora pe unitati de Parchet in semestrul I/2015.

Situatia a fost transmisa ca urmare a protocolului de colaborare incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul de Mediere.

Din centralizarea datelor reiese ca in primul semestru al anului 2015 au fost solutionate 322.857 de cauze din care 237.589 prin clasare.

In aceeasi perioada in cauzele aflate in cercetare la parchete au fost incheiate 57 acorduri de mediere si au fost solutionate, prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere 38 de cauze.

Vezi aici situatia statistica privind acordurile de mediere si a cauzelor solutionate ca urmare a incheierii acestora pe unitati de parchet in semestrul I/2015

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie