Opt candidati admisi sa participe la concursul pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate

 

Opt candidati au fost admisi sa participe la concursul pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), informeaza agerpres.ro.

Agentia Nationala pentru IntegritateCandidatii declarati admisi dupa verificarea dosarelor de inscriere de catre Consiliul National de Integritate sunt Marius Balan, Gheorghe Burlacu, Florica Dragomir, Ionel Ion Garlesteanu, Liviu Partene, stefan Paval, Bogdan Stan si Vasile Tiple.

Conform informatiilor publicate pe site-ul ANI, candidatii admisi vor sustine proba scrisa pe 16 noiembrie si interviul pe 27 noiembrie.

Functia de presedinte al ANI este vacanta de aproape sapte luni dupa ce fostul sef al institutiei, Horia Georgescu, si-a dat demisia in data de 17 martie in urma retinerii de catre DNA si arestarii ulterioare. Horia Georgescu este acuzat de abuz in serviciu in dosarul ANRP.

In luna iulie a fost organizat un concurs pentru ocuparea functiei vacante. Atunci au fost inscrisi trei candidati (Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ion Ionel Garlesteanu). Toti trei candidatii au fost respinsi la proba scrisa.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie