Deputatii au aprobat cererea de incuviintare a urmaririi penale si pe cea de retinere in cazul Elenei Udrea, dar au respins cererea de arestare preventiva

 

Deputatii au aprobat cererea de incuviintare a urmaririi penale si pe cea de retinere in cazul Elenei Udrea, dar au respins cererea de arestare preventiva, informeaza realitatea.net.

elena udreaPentru retinere au fost numarate iniţial 119 voturi pentru si 142 impotriva, insemnand ca cererea pentru retinere a fost respinsa, dar ulterior, s-a trecut la renumararea voturilor, dupa ce unii deputaţi ar fi introdus mai multe bile in aceeasi urna. Concret, deputatii aveau patru bile, doua albe, doua negre, iar unii dintre ei au introdus mai multe bile intr-o singura urna.

Au existat 115 de voturi pentru arestare si 123 de voturi pentru reţinerea Elenei Udrea, a explicat pentru Realitatea deputatul Marian Neacsu.

Incuviintarea retinerii a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor cu 123 de voturi ”pentru” si 119 ”impotriva”.

Deputatii au respins insa incuviintarea arestarii preventive, inregistrandu-se 115 voturi ”pentru” si 105 ”impotriva”, in conditiile in care pentru adoptare erau necesare 122 de voturi — majoritatea deputatilor prezenti. Ca urmare, in acest caz nu a fost intrunit numarul de voturi necesar pentru adoptarea hotararii.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie