Elena Udrea va contesta cuantumul cautiunii impuse de procurorii DNA

 

Elena Udrea va contesta cuantumul cautiunii impuse de procurorii DNA, scrie hotnews.ro.

elena udreaFostul ministru Elena Udrea s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul legat de creditul BRD. La intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a declarat ca va contesta cuantumul cautiunii impuse de procurori, sustinand ca in acest moment, in conditiile in care toate bunurile sale sunt sub sechestru asigurator iar veniturile sale sunt reprezentate de indemnizatia de parlamentar, nu isi poate permite sa achite cautiunea.

”Voi contesta la instanta si in fata procurorului atat cuantumul si cat masura. Atat timp cat toate bunurile mele sunt sub sechestru, am indemnizatia, dar veniturile mele sunt minimale, nu am cum din banii astia sa achit o cautiune de 1.200.000 de euro pana maine”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost audiata vineri de DNA, intr-un alt dosar, la plecare anuntand ca procurorii au impus impotriva sa masura controlului judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 5 milioane de lei.

”In acest dosar s-a dispus masura controlului judiciar pe cautiune. Cautiunea este record in Romania, nu s-a mai intamplat ca cineva sa fie pus sub control judiciar pentru o cautiune de 5 milioane lei, in conditiile in care DNA mi-a sechestrat toate bunurile pe care le am, mobile si imobile, toate conturile. Si cu obligatia sa depun aceasta cautiune in termen de cinci zile, trei fiind de weekend. Spuneti-mi daca nu vi se pare ca este o vanatoare a Elenei Udrea. Este fara precedent in Romania ce se intampla. Daca nu se va depune cautiunea, se va cere o masura mai grea impotriva mea”, le-a declarat Udrea jurnalistilor la iesirea de la DNA.

Acesta este al patrulea dosar al Elenei Udrea instrumentat de procurorii DNA, dupa Microsoft, Gala Bute si Hidroelectrica.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie