25 de alesi locali in incompatibilitate sau in conflict de interese

 

25 de alesi locali au fost gasiti de Agentia Nationala de Integritate (ANI) in incompatibilitate sau in conflict de interese, informeaza agerpres.ro.

Agentia Nationala pentru IntegritatePresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mihai Adrian stef este suspectat de conflict de interese penal si infractiuni asimilate celor de coruptie.

„In exercitarea atributiilor de serviciu, a participat la vizarea/ semnarea/ aprobarea mai multor documente prin care s-a obtinut un folos patrimonial in valoare de 1.233.380,92 lei de catre SC Folda Security Romania, societate in cadrul careia a detinut calitatea de asociat si functia de administrator. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie — Serviciul teritorial Oradea in vederea verificarii indiciilor privind posibila savarsire a infractiunii de conflict de interese (…) si a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie”, se arata intr-un comunicat al ANI.

La data de 21 martie 2014, ANI a constatat faptul ca stef s-a aflat in stare de incompatibilitate, ca urmare a detinerii simultane de functii si calitati, contrar prevederilor legale.

ANI a mai constatat starea de incompatibilitate, existenta conflictului de interese de natura administrativa sau indicii privind posibila savarsire a unor infractiuni in cazul a opt primari, noua viceprimari, un consilier judetean, cinci consilieri locali si un fost consilier local.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie