Traian Basescu si Gabriela Firea au semnat un contract de mediere

 

Traian Basescu si Gabriela Firea au semnat un contract de mediere, informeaza romaniatv.net.

traian basescu vs gabriela firea foto jurnalul.roSi evz.ro scrie despre acest subiect, subliniind ca respectivul contract a fost trimis joi la Parchetul General, iar procurorii au suspendat cercetarile in dosarul Gabrielei Firea si a fostului presedinte Traian Basescu.

Avocatul Lucian Bolcas a declarat la Romania TV: ”Este un curs normal al unei proceduri penale. Nu s-a inteles doamna Firea cu inculpatul Traian Basescu. Inculpatul Traian Basescu a solicitat o mediere in aceasta situatie, doamna Firea a semnat contractul de mediere care deschide aceste proceduri.

Doamna Firea asteapta sa vada pozitia lui Traian Basescu in vederea solutionarii acestui litigiu. In procedura de mediere, fiecare dintre parti isi expune pretentiile, urmand sa se ajunga sau sa nu se ajunga la un consens”.

Parchetul ICCJ a dispus, in 11 martie, inceperea urmaririi penale pe numele lui Traian Basescu, dupa ce anchetatorii au redeschis, in 30 decembrie 2014, dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Basescu de santaj. Ulterior procurorii au schimbat incadrarea juridica in amenintare.

Conflictul dintre cei doi a inceput dupa ce fostul presedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus ca si acum poate spune ca aceasta este ”o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”.

”Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, a spus Traian Basescu.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie