Nicusor Constantinescu isi poate exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta

 

Nicusor Constantinescu isi poate exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, anunta evz.ro.

nicusor constantinescuCurtea de Apel Constanta a decis vineri, 20 noiembrie 2015 inlaturarea interdictiei exercitarii functiei de presedinte al Consiliului Judetean in cazul lui Nicusor Constantinescu. Instanta a mentinut insa, masura controlului judiciar in dosarul in care Nicusor Constantinescu este cercetat pentru abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si conflict de interese. Prejudiciul produs Consiliului Judetean Constanta ar fi de peste 8 milioane de euro.

In dosar mai sunt cercetati Cristian Zgabercea, fostul lui consilier si fostul producator general al TVR, pentru presupusa finantare fraduloasa a unor fundatii.

”In baza art.425 ind.1 alin.(7) pct.2. lit.a) cod procedura penala, admite contestatia, desfiinteaza in parte incheierea din 17.11.15 a Tribunalului Constanta si rejudecand: In baza art.215 alin.(9) cod procedura penala, inlatura interdictia exercitarii functiei de Presedinte al Consiliului Judetean Constanta. Mentine celelalte disp. ale incheierii in masura in care nu contravin prezentei”, se arata in decizia instantei.

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie