Numirea lui Bogdan Stan in functia de presedinte al ANI a fost avizata favorabil de Comisia juridica a Senatului

 

Numirea lui Bogdan Stan in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) a fost avizata favorabil marti, 8 decembrie 2015 de Comisia juridica a Senatului, scrie agerpres.ro.

comisia juridica a senatuluiPresedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc a declarat: ”Avem o sesizare de la Biroul permanent prin care ne solicita finalizarea procedurii de organizare si validare a concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI. (…) in privinta numirii in functie a candidatilor, aceasta se face de catre Senat. Noi, practic, nu facem decat sa constatam si sa propunem plenului Senatului un proiect de hotarare privind numirea in functie a presedintelui ANI. intocmim acest proiect de hotarare si il inaintam plenului Senatului, constatand ca sunt intrunite conditiile legale, respectiv CNI a emis hotararea prin care valideaza procedura organizarii si validarii concursului”.

Concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI s-a desfasurat in perioada 11 septembrie-27 noiembrie.

”Se valideaza rezultatele concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI. (…) Prezenta Hotarare se inainteaza Senatului cu propunerea de numire in functia de presedinte al ANI, pentru un mandat de patru ani, a domnului Stan Bogdan”, se arata in avizul Comisiei juridice a Senatului.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie