Curtea de Apel Bucuresti a decis mentinerea deciziei ONJN de suspendatre in cazul Bet365

 

Curtea de Apel Bucuresti a decis mentinerea deciziei ONJN de suspendatre în cazul Bet365, dupa ce companiile care detin brandul de pariuri sportive au contestat in instanta decizia Comitetului de Supraveghere, informeaza romaniatv.net.

online-gamblingPotrivit pariuri.ro, sentinta a fost pronuntata vineri, 15 ianuarie 2016, iar cererea celor de la Bet365 a fost respinsa “ca neintemeiata”, operatorul avand in continuare interdictie sa accepte clienti din Romania.

Conform unui studiu PwC din 2014, timp de peste 5 ani de zile, operatorii de jocuri de noroc online au functionat nestingheriti, fara a plati nici un leu la bugetul de stat si facand concurenta neloiala operatorilor care sunt „responsabili” anual cu peste 30.000 locuri de munca si peste 1 mld EUR la bugetul de stat. In tot acest timp, jocurile de noroc online au fost „responsabile” cu scoaaterea din tara a sute de milioane de euro catre paradisuri fiscale fara a plati nici un leu in taxe. Desi au existat nenumarate reclamatii din partea operatorilor legali catre Ministerul de Finante (Comisia de Autorizare Jocuri de Noroc) in toti acesti ani, acestea au ramas fara raspuns.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie