In ce conditii Gabriela Firea se va impaca la mediator cu Traian Basescu?

 

Romaniatv.net scrie despre conditiile in care Gabriela Firea se va impaca la mediator cu Traian Basescu. Daca Traian Basescu accepta condiţiile, conflictul s-ar putea incheia pe cale amiabila.

traian basescu vs gabriela firea foto jurnalul.roPotrivit portalului de stiri, ultimatumul pentru acordul de mediere expira in 2 februarie 2016.

Gabriela Firea i-a facut plangere penala lui Traian Basescu pentru ameninţare si santaj, dar in luna noiembrie, cei doi au semnat un contract de mediere, dupa ce fostul presedinte a apelat la un mediator pentru stingerea conflictului dintre cei doi. Gabriela Firea l-a acuzat de santaj pe Basescu, insa procurorii de la Parchetul General au schimbat incadrarea faptei, fostul presedinte fiind acuzat de ameninţare.

La inceputul acestei saptamani, Gabriela Firea a trimis catre mediatori o scrisoare in care precizeaza condiţiile in care va accepta o impacare cu Traian Basescu. Printre acestea se numara faptul ca fostul sef de stat trebuie sa isi ceara scuze in mod public.

Procurorul de la Parchetul General care il ancheteaza pe fostul presedinte, Traian Basescu asteapta acum un raspuns privind medierea.

Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care il acuza pe șeful statului de la acea data, Traian Basescu, de amenintare și șantaj in legatura cu declaratiile pe care acesta le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate.

In denuntul depus impotriva lui Traian Basescu la Parchetul General se arata: ”Intr-un interviu la postul de televiziune Realitatea TV, difuzat in seara zilei 13.04.2014, in cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, referindu-se la activitatea parlamentara a d-nei senator Firea Gabriela, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea legalitatii achizitiei terenurilor din zona comunei Nana, judetul Calarași, a afirmat: «Mai bine ar sta in banca ei și s-ar ocupa de ce se intampla pe moșia sotului ei unde este primar, ca s-ar putea sa nu-l gaseasca intr-o zi acasa daca… Nu-i atenta… Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele»”.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie