Conferinta ”Medierea – instrument de lucru modern pentru judecatori, procurori si politisti”

 

Conferinta ”Medierea – instrument de lucru modern pentru judecatori, procurori si politisti”, organizata de Consiliul de Mediere in parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Institutul National al conferintaMagistraturii va ava loc in data de 23 martie 2016 la ora 9:00, informeaza un comunicat al Consiliului de Mediere emis joi, 18 februarie 2016.

Conferinta se va desfasura in aula INM si se inscrie in programul de formare continua pentru magistrati pe anul 2016. La eveniment vor participa reprezentanti ai CSM, INM, Parchetul de pe langa ICCJ, Inspectoratul General al Politiei Romane, judecatori, procurori si politisti.

Programul de formare continua pentru magistrati va fi sustinut de formatori din cadrul INM si din partea Consiliului de Mediere, de catre Ion Dedu – membru in Consiliul de Mediere, reprezentant permanent in relatia cu sistemul judiciar si de catre Zeno Daniel Sustac – vicepresedintele Consiliului de Mediere, coordonatorul Comisiei de relatii internationale.

Conferinta va fi transmisa on-line pe www.cmediere.ro si pe www.inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. Dedu Ion spune:

    Buna ziua, va rog frumos sa modificati ora de incepere. Conferinta va incepe la ora 09.00 la solicitarea IMN.
    Multumesc!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie