Aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Senatului pentru urmarirea penala a lui Gabriel Oprea si pentru retinerea si arestarea preventiva a Doinei Tudor

 

Comisia juridica a Senatului a dat marti, 23 februarie 2016 aviz pozitiv pentru urmarirea penala a lui Gabriel Oprea si pentru retinerea si arestarea preventiva a Doinei Tudor, informeaza stiri.tvr.ro.

comisia juridica a senatuluiProcurorul sef al DNA a cerut saptamana trecuta sesizarea Senatului pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Doina Tudor. Doina Tudor este acuzata de complicitate la luare de mita. Ea este anchetata in dosarul in care fostul sau sot, Daniel George Tudor, este cercetat pentru luare de mita, la data faptei presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

In cazul lui Gabriel Oprea, DNA a cerut inceperea urmaririi penale, in dosarul in care sunt cercetati fosti sefi ai DIPI, fostul vicepremier fiind acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie