Mircea Diaconu a castigat definitiv procesul cu ANI

 

Mircea Diaconu a castigat definitiv procesul in care Agentia Nationala de Integritate (ANI) a contestat, in iunie 2014, calitatea sa de membru in Parlamentul European, informeaza digi24.ro.

mircea diaconuAgentia Nationala de Integritate a contestat in 11 iunie 2014, la Curtea de Apel Bucuresti, calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu.

In octombrie 2014, Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea ANI, inclusiv solicitarea de anulare a procesului verbal al Biroului Electoral Central din 29 mai 2014 privind centralizarea voturilor si atribuirea mandatelor la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti a fost atacata cu recurs de ANI la instanta suprema, care in 18 martie a dat o decizie definitiva in acest caz, respingand actiunea Agentiei Nationale de Integritate, scrie News.ro.

ANI a sustinut ca Mircea Diaconu, declarat incompatibil printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, din iunie 2012, nu putea candida la alegerile europarlamentare.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie