Luminita Balazs, mediator: Gala Excelentei in Mediere, o sărbătoare a mediatorilor care celebrează medierea, an de an

 

Gala Excelentei in Mediere este o sărbătoare a mediatorilor care celebrează medierea, an de an.
Un eveniment devenit tradiție, un eveniment care creste frumos de la an la an, care devine tot mai bogat cu fiecare ediție: bogat in profesioniști, in oameni cu sufletul deschis pentru acesta profesie, care iubesc ceea ce fac.

Luminita Estera Balasz, presedintele UNMR- filiala Mures

Luminita Estera Balasz, presedintele UNMR- filiala Mures

Profesioniști care, dincolo de toate obstacolele, lupta cu aceeași pasiune, cu aceeași dorința de a arată tuturor cât de frumoasa este aceasta meserie.

Prietenie, primul cuvânt care îmi vine in minte cand ma gândesc la prima ediție a Galei Excelentei in Mediere

Am participat cu drag la toate edițiile galei, am cunoscut oameni noi, am legat prietenii frumoase, am împărtășit fiecare din experiențele trăite.
Prietenie, primul cuvânt care îmi vine in minte cand ma gândesc la prima ediție a galei.
Pasiunea, dragostea pentru tot ceea ce face, definește acest om minunat, optimist, mereu cu un zâmbet larg pe fata care a făcut sa crească gala frumos, ajungand anul acesta la cea de-a patra ediție. In spatele acestui eveniment se afla o munca imensa, multă dăruire si dorința de împărtăși tuturor satisfacțiile acestei profesii.
Îți multumesc pentru toată dăruirea ta, Anca Lucia Stancu, pentru felul in care ne faci sa ne simțim de fiecare data, pentru ca avem, in fiecare an, ocazia sa luam parte la acest spectacol de poveste devenit tradiție.

Luminita Balazs, mediator

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie