Ordonanta privind salariile bugetarilor abandonata de Guvern. Executivul va lucra la un nou act normativ legat de salarizarea bugetarilor

 

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat miercuri, 13 aprilie 2016 ca Executivul va lucra la un nou act normativ legat de salarizarea bugetarilor, in conditiile in care ordonanta anuntata saptamana trecuta a fost abandonata, scrie agerpres.ro.

guvernul romaniei, foto gov.ro”Nu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e sa vina cu un proiect acceptat in cea mai mare parte de partenerii sociali, (…) in limitele fiscal-bugetare pe care ni le permitem. Acestea sunt singurele conditii pe care Guvernul le are (…): acceptarea cel putin principiala sau in cea mai mare masura a proiectului de catre partenerii sociali si construirea lui in limitele fiscal-bugetare pe care Guvernul si le poate permite si le estimeaza pentru 2016 si 2017. (…) Guvernul nu tine neaparat sa aiba un proiect in aceasta privinta, dar intelegem presiunile si intelegem interesul public. De aceea, avem timp si rabdarea si toata deschiderea pentru un dialog social consistent si o abordare aplicata a solicitarilor din partea organizatiilor sindicale”, a afirmat Dan Suciu, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie