Anca Stancu: Continua sa crezi in ceea ce inca nu poti vedea!

 

Bine v-am regasit la cea de-a patra editie a Galei Excelentei in Mediere, cel mai mare eveniment de mediere si business.

Anca Stancu, Gala Excelentei in Mediere 2016

Anca Stancu, Gala Excelentei in Mediere 2016

Sarbatoarea  la care azi suntem prezenti a inceput ca un eveniment organizat de mediatori pentru mediatori. Asa au fost concepute si realizate primele trei editii. Dar nu mai puteam continua asa! La evenimentele dedicate doar mediatorilor lipseste un ingredient important: interactiunea directa cu potentialii beneficiari ai medierii. De aceea,in acest an, am adus medierea si mediul de afaceri acolo unde le este locul :Impreuna.

Gala Excelentei in Mediere inseamna mai mult decat organizatori, invitati ,sponsori, participanti si premii. Scopurile fundamentale ale acestui eveniment au fost, sunt si vor ramane acelea de a promova medierea si de  a-i premia pe mediatorii care au dovedit perseverenta si consecventa in profesie.

Imi place sa cred ca mediatorii care se implica sufleteste in aceasta profesie pot sa darame orice bariera legata de neintelegeri sau orgolii si pot sa construiasca o comunitate unita, dedicata viitorului profesiei noastre. Pentru a putea razbi, este necesar sa devenim o familie mare de profesionisti, care sa fie ascultata si respectata, nu doar in exterior, ci si in interiorul ei.

Din acest motiv Gala Excelentei in Mediere va promova intotdeauna interesele intregii familii a mediatorilor si va incerca sa aduca un omagiu celor care se straduiesc sa aduca medierea acolo unde ii este locul.

Organizarea fiecarei editii a Galei Excelentei in Mediere aduce noi provocari dar si multa bucurie. Am invatat din experienta organizarii, din criticile colegilor, din feedback-urile participantilor si invitatilor. Ne adaptam si evoluam. Comunicarea directa pe care membri din echipa de organizare o au cu colegii mediatori ne este de mare ajutor pentru ca ne permite sa le aflam nevoile, rezultatele,dorintele si planurile lor de viitor.

SpiderExista voci care afirma ca nu suntem intr-un moment potrivit pentru a acorda premii. Am cautat si am aflat ca și Oscarurile au fost, la început,doar niste premii controversate. Azi sunt cele mai ravnite, merituoase si recunoscute. Secretele reusitei lor au fost perseverenta, consecventa si faptul ca au fost oferite si in vremuri de cumpana.

Cele mai de succes afaceri din zilele noastre,incep deja sa fie dedicate unei lumi mai bune si au deseori o componenta sociala. Medierea este dedicata unei lumi mai bune si are o componenta sociala: isi propune sa rezolve conflictele societatii in care traim. Fiecare birou de mediator este o afacere si avem multe de invatat din colaborarea cu oamenii de business. Este important sa avem in minte faptul ca suntem aceeasi oameni atat acasa cat si la servici. Ca avem aceleasi valori si tipare in relatiile profesionale si in cele de suflet. Este important pentru ca oamenii nu cumpara produse sau servicii. Oamenii cumpara oameni.

De aceea, te indemn pe tine, ascultatorule: Continua sa mergi inainte cu incredere in tine! Continua sa crezi in ceea ce inca nu poti vedea!

Vreau sa le multumesc celor care au crezut in Gala Excelentei in Mediere inca inainte de a o putea vedea: mediatori, oameni de afaceri, reprezentanti ai autoritatilor publice si ai mass-mediei. Vreau sa multumesc din suflet membrilor echipei de organizare a evenimentului,pe care ii invit sa se ridice. Le multumesc pentru increderea in mine si in ei, pentru implicarea si timpul investit ca aceasta seara sa fie una deosebita. Acesti oameni de suflet merita apaluzele noastre.

Multumesc sponsorilor si partenerilor, mediatorilor prezenti, oamenilor de afaceri si invitatilor speciali care dovedesc ca medierea are mai mult sprijin decat de crede, partenerilor media care au promovat evenimentul si care, prin aceasta promoveaza medierea,  gazdei noastre, Transylvania College si nu in ultimul rand celor trei copii ai mei care m-au ajutat sa trec cu bine peste emotiile dinaintea evenimentului din acest an.

Este important ca avem propriul eveniment in care cu  mandrie putem spune ca suntem mediatori romani si avem rezultate pe care nu ne sfiim sa le facem cunoscute.

Gala Excelentei in Mediere este traditie!
Impreuna putem spune, odata pe an, la Gala Excelentei in Mediere :

„Acestia suntem noi, mediatorii. Suntem aici pentru voi!”

Gala Excelentei in Mediere, editia a IV-a, Cluj-Napoca- 15 aprilie 2016

 

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie